2024. június 21. péntek 13:47

A Magyar és Nemzetközi Szektorlabda Szövetség oldala

Minden, amit a gombfociról tudni akarsz: szektorlabda, 12 érintéses asztali-labdarúgás, gombfoci

Puskás László harmadszorra

1 min read

Idén negyedik alkalommal került kiírásra a 12 érintéses asztali-labdarúgó Magyar Egyéni Bajnokság, és a debreceni játékos már háromszor is magasba emelhette az elsőségért járó serleget.

Az egyéni bajnokság ismét három fordulóból állt, a szerzett pontok döntöttek. Egy-egy fordulót rendezett Budapest, illetve Debrecen, míg a zárókörre beugró Lakitelek igazán impozáns helyszínnek bizonyult.

A harmadik kör előtt szinte már eldőlt a bajnoki cím, a DSC játékosának, Puskás Lászlónak csak arra kellett vigyáznia, hogy megmaradjon tetemes előnye az üldözőkkel szemben. Mögötte azonban akkora volt a tolongás, hogy a dobogó többi helyére többen is nagy eséllyel szálltak harcba.

Végül a tavalyi bajnok, ifjabb Farkas Gábor lett az ezüstérmes, míg a debreceni klubvezető, Kovács Nándor futott be a harmadik helyre, ezzel megtartva az évek óta töretlen cívisvárosi uralmat a szakágban.

Puskás László 2016 és 2017 után 2018-ban is magáénak tudhatja a bajnoki aranyat, így a csapatbajnoki serleg mellett szépen mutat az egyéni is.