2024. június 13. csütörtök 04:03

A Magyar és Nemzetközi Szektorlabda Szövetség oldala

Minden, amit a gombfociról tudni akarsz: szektorlabda, 12 érintéses asztali-labdarúgás, gombfoci

Váci döntő az év első versenyén

2 min read

Megkezdődött a 2024-es versenyidény. Egyelőre még csak szektorlabdában. Január 27-én a józsefvárosi klub hűvöse a váciaknak kedvezett – hadd ne vonjunk párhuzamot Vác ikonikus épületével ….
Szép számú, 37 fős mezőny indult a Dénes András Emlékversenyen, amelyet a 2023 novemberében elhunyt sportújságíró, sportvezető emlékének ajánlottak a szervezők. Nem is volt elég a nagy terem, további kisebb helyiségekben is fel kellett állítani pár asztalt. A ranglista szerint kialakított öt darab hat fős és egy hét fős csoportban zajlottak a küzdelmek. A csoportok végeredménye:

A hat csoportgyőztes mellett a két legjobb második (Mártonfi I. és Szathmáry K.) jutott a negyeddöntőbe. Az elődöntőben Szathmáry K. 3-0 arányban győzte le Horváth D.-t, mígy Ács M. 2-0-ra Koczor J.-t, így a két váci versenyző (jelenleg két klub képviseletében Vácról) jutott a döntőbe. Érdekesség, hogy a csoportküzdelmekben egy csoportban voltak, ott Ács 3-0 arányban nyert. Szathmáry a döntőben sem tudta a maga javára fordítani a küzdelmet, így az év első versenyét Ács nyerte meg. A bronzérmet Koczor szerezte meg 0-0 után szétlövéssel. A Dénes András Emlékverseny végeredménye:

Dénes András emlékverseny végeredmény:
1. Ács Márton
2. Szathmáry Károly
3. Koczor János
III. Osztály:
1. Marschal István
2. Serák György
3. Németh László
II. Osztály:
1. Ács Márton
2. Horváth Dénes
3. Trecskó János
Minősítés nélküliek:
1. Szabó Márton
2. Rácz Ferenc
3. Németh István Emánuel