2024. június 21. péntek 13:35

A Magyar és Nemzetközi Szektorlabda Szövetség oldala

Minden, amit a gombfociról tudni akarsz: szektorlabda, 12 érintéses asztali-labdarúgás, gombfoci

Gombfocit karácsonyra! – Horváth Imre ajánlata

2 min read

Az alábbiakban azt foglaljuk össze, hogy ki, kinek a számára milyen gombfoci felszerelések ajándékozásával okozhat örömet szeretteinek, melyeket a Gombfoci szaküzlet IX. kerületi helyiségébõl lehet beszerezni, a „Felszerelések” menõpontban olvasható helyen, és idõpontokban.A legáltalánosabb, hogy szülõk, nagyszülõk szeretnék gyermekeiket, unokáikat megismertetni ennek a kreatív magyar játéknak a szépségeivel, örömeivel. Számukra azt a 4.400.-Ft-os szettet tudjuk ajánlani, amely rendkívül nagy színválasztékban kapható, és amelyben van egy kezdõ versenycsapat, egy kapuval, egy 3 darabos pálcakészlettel, két labdával, és egy szektormérõvel. Egy ilyen felszereléssel már egy 5-6 éves gyerek is tud játszani, amelyek a hobbi szinten játszó felnõttek játékához is teljesen megfelelnek.
Versenyzõink sem távoznak majd üres kézzel, ha betérnek, ugyanis hosszú idõ után ismét kaphatók a legmodernebb, és a legmagasabb színvonalat képviselõ profi csapatok 15.000.-Ft-os áron. Jó hír, hogy míg ezeket a csapatokat „békeidõben” csak rendelésre, hetekig tartó várakozás után lehet megkapni, most azonnal elvihetõk. Igaz, a készlet rohamosan fogy, ezért tessék az ilyen igénnyel sietni.
Ugyanezt a minõséget javaslom azoknak a laikusoknak, akik versenyszerûen gombfocizó ismerõseiknek, hozzátartozóiknak szeretnének valami komoly gombfocis dolgot venni, de nem értenek hozzá.
Azok számára, akik már rendszeresen játszanak, de nem élversenyzõk, azoknak a kezdõ szettnél jobb, de még nem „vérprofi” 6.000.-Ft-os csapatokat kínáljuk. Ezekbõl sincs már túl sok.
Karácsonykor nagy divat, hogy pályát is vesznek a játékhoz, hisz így élhetõ át igazán a gombfocizás élménye. Kétféle pálya kapható. A felnõtt méret 120 x 180 x 3 cm méretû, és szegéllyel van ellátva.  Felülete azonos a világversenyeken látott versenypályákéval. Ára: 27.000.-Ft. A 6-10 éves gyerekek számára inkább a diákméretû pályát ajánljuk, amely 100 x 135 x 3 cm-es. Ez gyakorlatilag a nagypálya 2/3-a, ugyanazzal a felülettel, és szegéllyel, mint a nagy versenypályák, 14.900.-Ft-os áron. Azonban pályát csak rendelésre készítenek, ezért karácsony elõtt idõben meg kell rendelni, mert 1 nappal az ünnep elõtt csak véletlenszerûen, nagy szerencsével lesz pálya a szaküzletben.

Akinek pedig kevésnek bizonyultak ezek az információk, kérdezzenek bátran a +36–70/50-938-50-es számon, vagy a gombfoci@gombfoci.hu e-mail címen.