2024. június 13. csütörtök 01:51

A Magyar és Nemzetközi Szektorlabda Szövetség oldala

Minden, amit a gombfociról tudni akarsz: szektorlabda, 12 érintéses asztali-labdarúgás, gombfoci

Információs szolgálat >

Szolgáltatásaink

A sportág első Információs Szolgálata 1985. szeptemberében nyílt meg Budapesten, amely jelenleg a IX. ker. Viola u. 7.I. em. 6. (6-os kapucsengő) szám alatt működik, a HORI Gombfoci Szaküzlet helyiségében, és mûködik azóta is megszakítás nélkül. Az információs szolgálat és a szaküzlet együttes elhelyezése azért bizonyult szerencsés választásnak, mivel a gombfoci szerelmesei egyszerre kapnak választ bármely kérdésükre és szerezhetik be a játékhoz szükséges kellékeket ugyanitt a kezdõtõl a világszínvonalú profi felszerelésekig, melyeket vásárlás elõtt, szakember segítségével – akár hosszasan – kipróbálhatnak.

A Szektorlabda Információs Szolgálat tevékenységét feloszthatjuk ingyenes vagy térítéses, illetve helyszíni vagy tetszõleges helyen nyújtott szolgáltatásokra, melyek az alábbi menüpontoknál érhetők el:

– Ingyenes szolgáltatások

– Térítéses szolgáltatások

A Szektorlabda Információs Szolgálatot a Nemzetközi Szektorlabda Szövetség, illetve a Magyar Szektorlabda Szövetség mûködteti és látja el a szükséges információkkal. A szövetségek vállalt feladataikat a Budapesti Asztali Labdarúgó Egyesület munkatársai NCA támogatás felhasználásával látják el. A szolgáltatásokat a fentiek szerint bárki igénybe veheti.

Nyitvatartás: Szerda:
10.30 – 12.30
Telefon:
+36705093850
E-mail:

További napokon telefonon előre egyeztetett időpontban állunk vevőink, vagy érdeklődőink rendelkezésére. Vidéki vagy külföldi partnereinknek – egyeztetett idõpontban – nyitvatartási idõn kívül is rendelkezésre állunk, illetve nagyobb létszámú igény esetében a kívánt helyszínen nyújtjuk szolgáltatásainkat!