2024. június 21. péntek 13:30

A Magyar és Nemzetközi Szektorlabda Szövetség oldala

Minden, amit a gombfociról tudni akarsz: szektorlabda, 12 érintéses asztali-labdarúgás, gombfoci

12 érintéses Magyar Kupa 2022. – VERSENYKIÍRÁS

2 min read

Szakágunk immáron harmadik alkalommal rendezi meg a Magyar Kupáért kiírt versenyt. Ezúttal is egy nap alatt dől el, ki nyeri a trófeát. A fődíj egy vándorkupa, amit a győztes a következő évi MK versenyre köteles elhozni és persze újra harcba szállhat érte. Emellett kap egy kisebb kupát, ami természetesen az övé marad!

VERSENYKIÍRÁS – 2022-es 12 érintéses Magyar Kupa
Ideje
: 2022. május 29. vasárnap 10 óra
Helye: Eiffel Bistro & Bar (1055 Budapest Bajcsy Zsilinszky út. 78.)
Nevezés: 2022. május 27. péntek 20 óráig, Kovács Nándornál messengeren, e-mailban (kovacsnandor1974@freemail.hu) vagy telefonon (30/872 0472)
Nevezési díj: 3000/fő
Az verseny szervezője a Magyar Szektorlabda Szövetség.
Lebonyolítás: Az eddigi versenyekhez hasonlóan ezúttal is csoportmeccsek lesznek, melynek kialakítása az aktuális ranglista pontok alapján fog történni. A csoportokból összesen 8 fő jut tovább a negyeddöntőbe, ahol előre meghatározott lebonyolítás szerint (pl. a1-b4; a2-b3; a3-b2; b1-a4), két fordulóban (oda-visszavágón) dől el a továbbjutás sorsa. Ha az oda-visszavágó után döntetlen alakul ki, akkor 3-3 büntető rúgás (11-es) következik. Ha ezután is döntetlen az állás, akkor felváltva jönnek a 11-es lövések, míg el nem dől, ki lesz a győztes.Ha a csoportmeccsek után két (vagy több) versenyzőnek azonos pontszáma van, akkor az egymás elleni mérkőzés(ek)en szerzett több pont (majd az egymás elleni mérkőzések gólkülönbsége végül az azokon lőtt több gól) dönt! Ha az is döntetlen, akkor a gólarány, majd a több lőtt gól.
Mind a csoportból, mind az egyenes kiesésnél, a kiesettek helyosztókat játszanak, így a megfelelő mérkőzésmennyiség biztosítva lesz, és a versenyhelyezés is ki fog alakulni. A versenyen a nemzetközileg elfogadott szabályok az érvényesek. A versenyeken ranglista pontok szerezhetőek. A szakágra jellemző (megszokott) viselkedési normákat kérjük betartani, azaz mellőzük a hangoskodást és az alkohol fogyasztást! Kérjük versenyzőinktől a sportruházatban való megjelenést! Lehetőleg a saját klub hovatartozásukat jelölő sportruházatban.

Jó játékot és eredményes versenyt kívánok minden 12 érintéses játékosnak

Kovács Nándor
12 érintéses szakágvezető