2024. július 18. csütörtök 20:23

A Magyar és Nemzetközi Szektorlabda Szövetség oldala

Minden, amit a gombfociról tudni akarsz: szektorlabda, 12 érintéses asztali-labdarúgás, gombfoci

VIII. Szektorlabda Európa-bajnokság, Tőserdő Kupa

5 min read

VERSENYKIÍRÁS

A verseny neve: VIII. Szektorlabda Európa-bajnokság, Tőserdő Kupa

A verseny fővédnöke: Lezsák Sándor, a Népfőiskola Alapítvány elnöke

Fő támogatók:

  • Népfőiskola Alapítvány
  • Nemzeti Fórum Egyesület

Helyszín: Lakitelek, Népfőiskola, Lakitelek, Felsőalpár 3.

Időpont: 2017. október 21-23.

Megnyitó ünnepség: 21-én 09.00 – 09.30-ig

Lebonyolító: a Magyar Asztali Labdarúgó Szövetség és a Magyar Szektorlabda Szövetség

Versenyigazgató: ifj. Farkas Gábor

Kategóriák:

  • szektorlabda csapat (országonként 4fő + 1 fő tartalék)
  • 12 érintéses csapat (országonként 4fő + 1 fő tartalék)
  • szektorlabda egyéni (a nevezők száma nincs korlátozva)
  • 12 érintéses egyéni (a nevezők száma nincs korlátozva)szektorlabda páros (a nevezők száma nincs korlátozva)

Névszerinti nevezési határidő: 2017. október 05-én 23.59 óráig

Nevezési díj:

  • 2017. október 05-én 23.59 óráig 3.000.-Ft/fő (10 €/fő)
  • 2017 október 15-én 23.59 óráig 6.000.-Ft (20 €/fő)

A 2017. október 15-i határidő után nevezést a versenyigazgatóság nem fogad el. A nevezési díjat játékra jelentkezéskor kell a helyszínen kiegyenlíteni 21-én 08.00 – 08.45-ig.
Figyelem! Az írásban megküldött nevezés fizetési kötelezettséggel jár!
Egy versenyző egy nevezési díj befizetésével valamennyi kategóriában indulási jogot szerez.

Díjazás: az I-III. helyezettek serleg, érem, oklevél díjazásban részesülnek. A Tőserdő Kupa győztese az EB legeredményesebb versenyzője lesz, melyet a versenyigazgatóság ítél oda.

Szállás: felújított, légkondival ellátott 3 ágyas szobák állnak rendelkezésre 4.550.-Ft/fő/éj áron. A szállás árában az 1.500.-Ft-os reggeli is benne van. Amennyiben 2 fő veszi a 3 ágyas szobát igénybe, akkor ez 10.000.-Ft/szoba/éj áron lehetséges. A szállást kizárólag a rendezőségen keresztül rendeljétek meg az átláthatóság érdekében, mert idegenek is megszállhatnak a Népfőiskola hoteljében, viszont nekünk konkrét számú szoba van fenntartva, amit másoknak nem adnak ki. A szállás nagy.attila13@gmail.com, és a gombfoci@gombfoci.hu címek együttes értesítésével rendelhetők meg, az étkezéssel együtt.

Étkezés: a reggeli (ami az ott alvóknak a szállás árában benne van), az ebéd, illetve vacsora 1.500.-Ft. Aki nem rendelt étkezést, az nem biztos, hogy helyben étkezni tud.

Válogatott csapatok ruházata: nemzeti színű sportruha, és sportcipő. Mindenki más tiszta, ép sportruházatban, és sportcipőben versenyezhet. A nem sportcélú ruházatban (utcai ruhában, papucsban, stb.) megjelent versenyzőket a rendezőség kiküldi a versenyteremből!

Sportorvosi engedély: a versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt!

Lebonyolítás: csoportselejtezők, egyenes kieséses folytatással, ahol a válogatott csapatokba került 5 – 5 fő versenyző, valamint országonként 2 – 2 páros kiemelésre kerül a selejtezők során. Az egyéni és a páros kategóriák „open” rendszerben kerülnek megrendezésre, ahová határidőig bárki nevezhet.

Akinek nincs MALSZ, vagy MSzSz játékengedélye, az a helyszínen 500.-Ft ellenében kiválthatja.

A mérkőzések során az ISBF szabályait kell alkalmazni. A kísérleti szabályok kipróbálása az EB alatt felfüggesztésre kerül.

Játékvezetés: a benevezett versenyzők nevezésükkel elfogadják, hogy rendezői felkérésük esetén játékvezetőként közreműködnek.

A mérkőzés során kirívó sportszerűtlenség esetén a játékvezető „sárga lapos” figyelmeztetésben részesítheti bármely versenyzőt, aki ismétlődő sportszerűtlenség esetén leléptethet.

A versenyigazgató és a Szervező Bizottság elnöke az Európa-bajnokság teljes ideje alatt a Népfőiskola területén fegyelmi jogkört gyakorol valamennyi versenyző és vezető vonatkozásában, függetlenül attól, hogy éppen játszik-e, vagy sem.

A versenyteremben tilos a dohányzás és az étkezés. Szeszes ital fogyasztása szintén tilos. Alkohol ellenőrzés nem lesz, de a láthatóan ittas, vagy botrányosan hangoskodó személyek kiküldésre kerülnek a versenyteremből, és a versenyből is kizárhatók.

Óvás: óvás az adott mérkőzés befejezésétől számított 5 percen belül lehetséges, 5.000.-Ft óvási díj befizetése mellett, amely a jogos panasszal élő számára visszatérítésre kerül.

Egyéb kérdések: október 20-án, pénteken 16.00 órától lehet belépni a Főiskola területére, mert előtte zárt rendezvény lesz. Érdemes lesz már pénteken megérkezni, mert reggel 9-kor már sportruházatban felöltözve kell megjelenni a megnyitón (nem civilben!).

Pénteken este 20.00 órától egy 30 perces eligazítást tartunk a legfontosabb tudnivalók ismertetésére, illetve a felmerülő kérdések megválaszolására az étterem feletti, emeleti társalgóban. A megjelenés nem kötelező, de ajánlott, mert a verseny során már kevesebb lehetőség lesz kérdéseket feltenni a vezetőségnek.

A nevezési díj gyors befizethetősége érdekében arra kérjük az országok, illetve a hazai klubok vezetőit, a nevezéseiket összegyűjtve egyben fizessék be a nevezési díjakat.

Igény esetén március 24-én turisztikai napot tartunk a Kárpát medencén kívüli külföldiek számára, amely budapesti városnézésből áll.

Wellness lehetőség: a Népfőiskola területén uszoda, és termál gyógyfürdő működik, a szállóvendégeknek kedvezményes áron. Jegyet a hotel recepción kell igényelni.

Információ: