2024. július 20. szombat 08:56

A Magyar és Nemzetközi Szektorlabda Szövetség oldala

Minden, amit a gombfociról tudni akarsz: szektorlabda, 12 érintéses asztali-labdarúgás, gombfoci

Lépéselőnyben a komlóiak

2 min read

A szektorlabda NB1 csapatbajnokság izgalmas idényében a DÖKE Komló csapata ragyogóan teljesített, és jelenleg az élen áll. Az idény legutóbbi versenye Szombathely mellett, Gyöngyösfalun került megrendezésre, ahol kiváló pályák és remek körülmények várták a résztvevőket. A rendezők, Benkó János vezetésével, mindent megtettek annak érdekében, hogy kiváló helyszínt teremtsenek a tornateremben zajló küzdelmekhez. A verseny alatt frissítő italok, víz és kávé is elérhető volt a résztvevők számára.

A komlói csapat kiválóan teljesített a versenyen, és sikerült egy kis előnyt kialakítaniuk a többi csapat előtt. Ezzel az eredménnyel ők várhatják az őszi küzdelmeket az élről. A második helyen a budapesti Józsefvárosi SzE csapata áll, míg a dobogó harmadik fokára a szombathelyi Vasi GE csapata állhatott fel.

Az idény folytatása szeptemberben várható Szegeden, ahol a csapatok újra összemérhetik erejüket a szektorlabda pályk mellett. A verseny továbbra is izgalmas és kiegyensúlyozott küzdelmeket ígér, hiszen a többi csapat is mindent belead majd annak érdekében, hogy megdöntsék a komlói csapat előnyét. A szektorlabda szerelmesei izgatottan várhatják az őszi folytatást, amikor is kiderül, ki lesz a végső győztes ebben a lebilincselő sportágban.

A 2. forduló tabellája:

A szektorlabda NB1 állása: