2024. június 21. péntek 13:46

A Magyar és Nemzetközi Szektorlabda Szövetség oldala

Minden, amit a gombfociról tudni akarsz: szektorlabda, 12 érintéses asztali-labdarúgás, gombfoci

Három DSC-s a dobogón, négy DSC-s a 8 fős magyar válogatott keretben!

2 min read

Véget ért a 2020-as Erdélyi Eb 5. egyben utolsó selejtező fordulója a 12 érintéses szakágban. Kovács Nándor beszámolója következik:

A Budapesten lezajlott verseny feszült hangulatban kezdődött. A válogatott szereplést érő 7.-8. helyért nagy harc volt vàrható, illetve az élbolyban is összesített elsőségért, hisz az első helyezett lesz a magyar csapat kapitánya. Újoncként debütált a versenyünkön Körmendi Gábor, aki meglepően jól játszott, sok gólt és mellé még 6 pontot is szerzett! Remek eredmény, főleg ha azt nézzük, hogy Gábor szerezte a legnagyobb arányú győzelmet (8-2)
A versenyt végül Puskás László nyerte, és ezzel a győzelemmel összesítésben is ő lett az első. Ezzel eldőlt, hogy ő lesz az EB-re utazó magyar csapat kapitánya. A második Kovács Nándor, a harmadik Kiss Levente lett.
Az összesítésben Koczor János megőrize a 7. helyét, Pocsay Sándor pedig nagy csatában megszerezte a még válogatott szereplést érő 8. helyet.
Köszönjük minden résztvevőnek a mejelenést, főleg azoknak akiknek már nem volt sanszuk a válogatott keretbe kerülni, illetve akik biztos válogatottak voltak az 5. forduló előtt, és mégis eljöttek, pénzt, időt nem sajnálva!
Gratulálunk mindenkinek, elsősorban a 8 fős magyar válogatott tagoknak!
1. Puskás László (DSC) 72 p. (Cs.k)
2. Kiss Levente (DSC) 71 p.
3. Ifj. Farkas Gábor (Vasi GE) 67 p.
4. Kovács Nándor (DSC) 62 p.
5. Puskás Zoltán (Vasi GE) 45 p.
6. Nagy Lajos (Tiszavasvári) 42 p.
7. Koczor János (Vasi GE) 42 p.
8. Pocsay Sándor (DSC) 30 p.