2024. június 21. péntek 12:10

A Magyar és Nemzetközi Szektorlabda Szövetség oldala

Minden, amit a gombfociról tudni akarsz: szektorlabda, 12 érintéses asztali-labdarúgás, gombfoci

GÖDI KUPA – VERSENYKIÍRÁS

4 min read

A váci Szathmáry Károly egy remek kezdeményezéssel rukkolt elő, amikor belefogott ennek az eseménynek a szervezésébe. Akit érdekel a játékunk, jöjjön el Gödre, mert ez tényleg kihagyhatatlan!

13866969_1240182916013694_1977112466_n

A verseny neve:
  1. Duplex-Kupa és Dunakanyar Kupa
A verseny jellege: Nemzetközi egyéni, ranglista pontszerző
Rendező: Magyar Asztali Labdarúgó Szövetség
Helyszín: Duna-part Nyaralóházak

2131 Göd, Jósika utca 14 (http://nyaralohazak.hu)

Időpont: 2016. augusztus 13-14.
Kezdés: 10:00 CEST
Lebonyolítás: A főverseny szombaton a létszámtól függő számú csoportokkal indul, amelyek szerint a nap végére kialakul a főverseny tízes döntőjének mezőnye. A legjobb tíz versenyző vasárnap teljes körmérkőzéssel dönt a helyezésekről.

Azok számára, akik nem jutnak be a tízbe, vagy pedig csak egynaposra tervezik a versenyt, vasárnap reggel egy különálló verseny –a Dunakanyar Kupa- veszi kezdetét három kategóriában: szektorlabda, 12 érintéses asztali labdarúgás és subbuteo. Ezen versenyek lebonyolítása a létszám függvényében a helyszínen kerül kihirdetésre. Egy versenyző csak egy kategóriába nevezhet.

Díjazás: Mind a négy verseny 1-3. helyezettje serleget kap.
Lebonyolító: Szathmáry Károly
Nevezési határidő és nevezési lehetőségek: 2016. augusztus 10. 24 óra. (csak vasárnap érkezők számára 2016. augusztus 13. 16:00)

Nevezni KIZÁRÓLAG E-mail-ben lehet (elkerülendő a későbbi keveredést) a szathmary82@gmail.com címen. A nevezésnél kérem feltüntetni, hogy az adott versenyző indul-e a főversenyben, avagy csak vasárnap érkezik. Ugyanitt kérem azt is megjelölni, hogy –amennyiben csak egy napra jön- vasárnap melyik kategóriában kíván versenyezni. Azok számára, akik a főversenyben indulnak, szabad választásuk van a szombati játéknap végéig atekintetben, hogy másnap mely’ versenyben vesznek részt.

Fontos tudnivalók: A verseny a M.A.L.SZ. szabályzóinak figyelembe vételével kerül megrendezésre. A résztvevők tudomásul veszik ezen versenykiírásban, valamint a „Házirend” szabályaiban foglaltakat.

A csoporton belüli sorrendet elsősorban a több szerzett pont, pontazonosság esetén pedig az egymás ellen elért eredmény határozza meg. Ha ez döntetlen, akkor a jobb gólkülönbség, újabb egyezőség esetén pedig szétlövés párbaj dönt a továbbjutás sorsáról.

A NEVEZÉSSEL EGYIDEJŰLEG A VERSENYZŐK A NEVEZÉSI DÍJ BEFIZETÉSI

KÖTELEZETTSÉGÉT IS VÁLLALJÁK még abban az esetben is, ha nem vesznek

részt a versenyen! Valamennyi versenyzőnek sikeres felkészülést kívánunk, feltétlenül számítunk a pontos megjelenésre!

Nevezési díj: Főversenyre 2500 Ft (nyugdíjasoknak és diákoknak 2000 Ft), amelyben benne foglaltatik a szombat esti bográcsvacsora költsége, valamint a vasárnapi játék is. Ha valaki nem szeretne bográcsozni, annak ezer Forintot természetesen elengedünk.

Csak vasárnapra: 1000 Ft (nyugdíjasoknak és diákoknak 500 Ft).

Ellátás: A verseny helyszínén büfé üzemel. A helyszíntől 50 méterre kifőzde, halsütöde található. Ezeken felül a helyszínen van lehetőség reggeli és ebéd rendelésre, amennyiben az itt enni vágyók létszáma meghaladja a tíz főt (ezt a versenyt megelőző napon a jelentkezések függvényében a malsz.hu oldalon közzétesszük, hogy legyen idő alkalmazkodni. Ennek költségei:
– reggeli: 620 Ft/fő
– ebéd: 1190 Ft/fő
Szombaton este közös bográcsozás lesz, így a vacsora megoldott. A főverseny résztvevői számára a bográcsozás ingyenes, mindenki másnak 1000 Ft/fő fejében van lehetősége csatlakozni. Fontos, hogy ezt előre jelezzétek, hogy elegendő alapanyaggal szolgálhassunk!!! A bográcsozás a gyerekeknek ingyenes!!!
Szálláslehetőség: A helyszínen, háromágyas (pótágyazható), zuhanyzós, televíziós faházakban. A szállás díja 3620 Ft/fő/éj, amely tartalmazza az idegenforgalmi adót. Jelenleg öven főre elegendő szállást tartunk fenn a verseny résztvevőinek, igény szerint ez a létszám további negyven fővel bővíthető. Kikapcsolódni vágyók számára van lehetőség egy nappal korábban érkezni, és plusz egy napot maradni. Ilyen esetben a nyaralohazak@god.hu címen lehet érdeklődni.
Öltözet: Tiszta, ép sportruházat. Sportcipő kötelező! Ezen felül mindenki hozzon fürdőruhát, úszónadrágot, mivel a dunai szabad-strandtól húsz méterre rendezzük a versenyt, és a nagy melegre való tekintettel biztosra vehető, hogy lesz szünet fürdésre.

 

A versenyre nagy szeretettel várjuk családtagjaitokat is, akik számára a kötélpálya és kalandpark mellett kenu- és biciklibérlés, ártéri séta és a dunai szabadstrand nyújthat kikapcsolódást. Aki nem szíveli a természetes vízeket, annak jó szívvel ajánlom a gödi strandfürdőt. Horgászati lehetőség is van, természetesen, ha valaki tervez egy pecát, annak érdemes a napijegyet előre megvenni, de természetesen ebben is tudok segíteni. Bármilyen egyéb kérdéssel kapcsolatban állok rendelkezésetekre a +36/70/381-1335-ös telefonszámon, vagy a szathmary82@gmail.com címen.

 

A helyszínről bővebb információkat a http://www.nyaralohazak.hu/ oldalon találtok.

 

Várunk mindenkit szeretettel!