2024. március 19. kedd 12:21

A Magyar és Nemzetközi Szektorlabda Szövetség oldala

Minden, amit a gombfociról tudni akarsz: szektorlabda, 12 érintéses asztali-labdarúgás, gombfoci

2020. évi Magyar Kupa kiírás

2 min read

2020-ban szakágunk, második alkalommal rendezi meg a Magyar Kupáért kiírt versenyt. Ezúttal is egy nap alatt dől el, ki nyeri a trófeát. A fődíj egy Vándor kupa amit a győztes, a következő évi MK versenyre, köteles elhozni, és persze újra harcba szállhat érte. Emellett kap egy kisebb kupát, ami természetesen, az övé marad!

A tavalyi versenyhez hasonlóan, ezúttal is csoport meccsek lesznek, melynek kialakítása az aktuális ranglista pontok alapján lesznek beosztva. A csoportokból 8 fő fog továbbjutni, előre meghatározott lebonyolítás szerint, (pl.a1-b4; a2-b3; a3-b2; b1-a4;)  és ott 2 fordulóban (oda-visszavágón) dől el a továbbjutás sorsa. Ha az oda-visszavágó után döntetlen alakult ki, akkor 3-3 büntető rúgás (11-es) következik. Ha ezután is döntetlen az állás, akkor felváltva jönnek a 11-es lövések, míg el nem dől, ki lesz a győztes. Mind a csoportból, mind az egyenes kiesésnél, a kiesettek helyosztókat játszanak, így a megfelelő mérkőzés mennyiség, és a versenyhelyezés is ki fog alakulni.

Nevezési díj 2 ezer forint/fő/, amelyet a rendező klub felé kell megfizetni. A nevező vállalja, hogy a nevezéssel a nevezési díj megfizetését is rendezi. A nevezési díjat a verseny napján kell befizetni, a helyszínen.

A nevezéseket, az adott verseny kiírásában megnevezett személynek kell leadni, vagy Kovács Nándornál.

Tel:30/8720472

e-mail: kovacsnandor1974@freemail.hu

messengeren

A versenyeken a nemzetközileg elfogadott szabályok az érvényesek. Az egyes versenyeken is díjazzuk a helyezetteket (első helyezett serleg, érem; további dobogósok érem)

A 2020-as MK időpontja; Április 4. Debrecen

A versenyeken ranglista pontok szerezhetőek.

A szakágra jellemező (megszokott) viselkedési normákat kérjük betartani, azaz mellőzzük a hangoskodást és az alkohol fogyasztást! Kérjük versenyzőinktől a sportruházatban való megjelenést!

Jó játékot és eredményes versenyeket kívánok minden 12 érintéses játékosnak a 2020-es évre!

A versenyeken a nemzetközileg elfogadott szabályok az érvényesek.

Kovács Nándor (12 érintéses szakágvezető)