2024. június 13. csütörtök 03:59

A Magyar és Nemzetközi Szektorlabda Szövetség oldala

Minden, amit a gombfociról tudni akarsz: szektorlabda, 12 érintéses asztali-labdarúgás, gombfoci

12.Tőserdő kupa – Futballárium Magyar Egyéni Bajnokság 3/3 – 12 érintéses egyéni verseny

2 min read

Verseny ideje: 2019.november 16. Megnyitó: 16-án 10 óra, verseny kezdete: szombat 15-16 óra
A verseny helyszíne: Lakiteleki Népfőiskola 6065.Lakitelek Felsőalpár 3.
Rendező: Hírös Asztali Labdarúgó Sport Egyesület

Nevezés: info@sectorball.hu, +36 70 366 8618 vagy Puskás Zoltán messenger-en
Nevezési határidő: november 14. 24.00 óráig.

SZÁLLÁS ÉS ÉTKEZÉSI IGÉNYEKET NOVEMBER 06-IG!!!

Nevezési díj: 2000 Ft.
Díjazás: a forduló első három helyezettje érmet az első serleget is kap, illetve a végső 3 helyezettje kiemelkedően szép serleget kap!

Lebonyolítás: A főversenyben minden versenyző nevezhet. A lebonyolítás a nevezők függvényében lesz kialakítva 16-án a délelőtti órákban.

Árak: Szállás: KB.5500 Ft. / fő / éjszaka ez tartalmazza, a másnap reggelit is, és kedvezményes fürdő belépőt. Azért írtam hogy kb.mert ez attől függ hogy hányan leszünk,és mennyi kedvezményt kapunk!Jelenjünk meg minél többen,mert nem csak én mondom,de az ország egyik legnívósabb, legjobban díjazott versenye. Sokan már most is pénteken érkeznek!
Étkezés: ebéd,vacsora, egységesen 1800 Ft.ft. A falu 3 km. itt található vendéglő. illetve pizzéria is akit, nem érdekel a helyszíni étkezés. Mindenféle szép kártyát,illetve Erzsébet utalványt is elfogadnak! Ne felejtsétek a szövetség egy évben egyszer állja a szállás díjat egy éjszakára,illetve benzin költséget!

Akik még nem voltak, azoknak egy kis kedvcsináló: pároknak wellness program, uszoda amely termál vizes medencével is rendelkezik, szauna, só szoba. Szálló vendégeknek kerékpárkölcsönzési lehetőség. Footgolf pálya egy nagyon igényes terepen, itt is fontos, hogy mennyien jeletkezünk, mert van csoport kedvezmény. Kispályás focipálya, biliárd, csocsó, asztalitenisz.
Eez nem egy munkásszálló, a helyszín nagyon igényes és most verseny, szállás, étkezés egy helyen! Az árak kedvezményesek.
Itt megtekinthető minden a helyszínről:
http://nepfoiskola.lakitelek.hu
A helyszínen dohányzás csak a kijelölt helyen, alkohol fogyasztása tilos! Várom mihamarabbi jelentkezésetek, főleg szállás és étkezés miatt!

Bármi kérdésetek van, elérhető vagyok állandóan telefonon, email-en, messengeren!
Jó versenyzést kívánok,

üdv: Nagy Attila
e-mail: nagy.attila13@gmail.com
telefonon 06/30/9988449

A kép illusztráció.