2024. július 20. szombat 09:22

A Magyar és Nemzetközi Szektorlabda Szövetség oldala

Minden, amit a gombfociról tudni akarsz: szektorlabda, 12 érintéses asztali-labdarúgás, gombfoci

Vb-kiírás magyarul – kérdések?

1 min read

Augusztus első napján végre napvilágot látott a novemberi Vb kiírása, így tiszta képet kaphatunk arról, kinek milyen esélyei lehetnek, mire számíthat Lisszabonban.

Szakágunk versenyzői joggal húzhatják a szájukat és teljesen jogosan emelhetnek hangot a döntés ellen, de sajnos nem feltétlenül érhet ez bármit is.

A lényeg annyi, hogy részben teljesen feleslegesen döntöttük el, hogy ki az a nyolc fő, aki kiutazhat, a helyszínen előselejtező lesz, azaz a nyolcas ott fog eldőlni. Pontosabban a nyolcas második fele, azaz az első négy játékos (Kiss Levente, Nagy Lajos, Puskás Zoltán, Puskás László) automatikus résztvevő, a többiek pedig a helyszínen döntik el, hogy ki az a másik négyes, aki kiérdemli a címeres mezt és részt vehet az egyéni verseny főtábláján. A történelem ismételheti önmagát, emlékezzünk vissza, kiknek jött jól az előselejtező. A helyszínen majd minden kiderül.

Ezért arra kérünk minden érdeklődőt, hogy aki szeretne indulni az előselejtezőn – amely november 15-én, Lisszabonban lesz – jelentkezzen Puskás Zoltánnál az ismert csatornákon vagy az info@sectorball.hu címen augusztus 15-ig.

A kiírás itt érhető el: World_Championship_2018_HUN