2024. június 25. kedd 15:13

A Magyar és Nemzetközi Szektorlabda Szövetség oldala

Minden, amit a gombfociról tudni akarsz: szektorlabda, 12 érintéses asztali-labdarúgás, gombfoci

Szórakoztató program

                           Szórakoztató program

Magyarországon az egyik legismertebb játék a gombfoci. Sok évtizedes töretlen népszerűsége révén olyan önszerveződési folyamaton ment keresztül, ami a játék sporttá válásához vezetett. A gombfoci versenysport változata – a szektorlabda – még csak néhány éves múltra tekinthet vissza, de máris híveket szerzett magának valamennyi földrészen. A világversenyeken résztvevő magyar versenyzők nem csak a legjobbak, hanem virtuóz játékukkal külön felhívják magukra a figyelmet.

Szövetségünk e program keretében arra vállalkozik, hogy válogatott játékosok segítségével egy „gombfoci-show”-t mutasson be.

Meghívásunk esetén vállaljuk, hogy:

  • egyeztetett időpontban megjelenünk és a világbajnok magyar szektorlabda válogatott tagjai közreműködésével látványos bemutatót tartunk,
  • bemutatjuk a játékhoz szükséges eszközöket és azok helyes használatát,
  • ismertetjük a legfontosabb játékszabályokat,
  • a nézők kipróbálhatják az eszközöket és kihívhatják a világbajnokokat egy-egy gólig tartó mérkőzésen,
  • játékos vetélkedőt bonyolítunk le az érdeklődőknek, kapura lövő versennyel, mini bajnoksággal egybekötve, igény szerinti időtartamban,
  • kérésre szívesen tartunk élménybeszámolót a világ más tájain történt kalandjainkról, egzotikus túrákról,

Ha pedig felcsigáztuk a jelenlévők érdeklődését, akik a továbbiakban rendszeresen szeretnének játszani, akkor segítséget nyújtunk egy szakkör, vagy szakosztály létrehozásához. Megalakulásuk után, pedig kapcsolatot tartunk velük, és szakmai tanácsokkal segítjük működésüket.

A program időigénye általában másfél – két óra, de több órás, sőt egész napos rendezvénnyé is alakítható.