2024. június 13. csütörtök 03:05

A Magyar és Nemzetközi Szektorlabda Szövetség oldala

Minden, amit a gombfociról tudni akarsz: szektorlabda, 12 érintéses asztali-labdarúgás, gombfoci

SZILI BALÁZS EMLÉKVERSENY – VERSENYKIÍRÁS

2 min read

Versenykiírás

Verseny neve: Szili Balázs Emlékverseny

Rendező: MSzSz

Helyszín: Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium, aula

Cím: 1048 Budapest, Bőrfestő utca 5-9.

Időpont: 2022. február 19-20. (szombat-vasárnap)

Jellege: Egyéni VB kvalifikáció, Tízek, magyar ranglista verseny

Versenyigazgató: Deme Gyula

Kategória: Főverseny, II. Osztály, III. Osztály, Minősítés Nélküli

Verseny kezdési időpontja:  A játék kezdete 10.00 óra. Nyitás: 09.00 órakor. Ünnepélyes megnyitó 09.30 óra. Arra kérünk mindenkit, hogy illő tisztelettel ne késsük le a Balázs előtti megemlékezés beszédeit, illetve az ünnepség alatt ne legyen a teremben mozgás! Ezért lehetőleg 09.00 – 09.30 óra között jelentkezzünk nevezési díjat fizetni.

Nevezés: Deme Gyulánál telefonon +36-30/40-55-448 vagy e-mail-ben: demegyula79@gmail.com legkésőbb 2022. február 17-én éjfélig, külön nevezés 20-ra, vasárnapra február 19-én a selejtező befejezésekor 30 percen belül, illetve előzetesen.

Lebonyolítás: Csoportbeosztásos selejtező. A legjobb 16 közé be nem jutott versenyzők minősítési kategóriájuknak megfelelően külön bajnokságot játszanak. A részletek pontos közzététele a beérkezett nevezések összesítése után történik meg a www.malsz.hu weboldalon.

Verseny díjazása: A főverseny 1-3 helyezettje, illetve minden kategória 1-3 helyezettje díjazásban részesül.

Nevezési díj: 4.000.-Ft. Csak vasárnap indulóknak 2.500.-Ft. Fizetni a helyszínen lehet. Csak érvényes játékengedéllyel rendelkező versenyzők nevezhetnek. Akinek még nincs befizetve a 2022. évi versenyengedélye az előreutalással vagy a helyszínen tudja rendezni. Éves versenyengedély 2.000.-Ft.

Öltözet: Tiszta, ép sportruházat.

Szabályzat: A verseny a MALSZ szabályzóinak figyelembe vételével kerül megrendezésre. A résztvevők tudomásul veszik ezen versenykiírásban, valamint a „Házirend” szabályaiban foglaltakat.

Egyéb: A versenyteremben szombaton retró versenyre is sor kerül külső szervezésben. Az ezzel kapcsolatos részleteket Mihály Zoltán, a játék szervezője fogja nyilvánosságra hozni.

Fontos! A február 3-i kormányinfó alapján védettségi igazolvánnyal (néhány kivételtől eltekintve) lehet az iskola területére bemenni, melyet az iskola ellenőrizni fog! Részletek a https://koronavirus.gov.hu/cikkek/gulyas-tovabb-lesz-ervenyes-vedettsegi-igazolvany.

Maszk használata sportolás közben nem kötelező.
Dohányozni pedig csak az utcán szabad. E szabály megszegői a versenyből kizárásra kerülnek.