2024. április 17. szerda 16:46

A Magyar és Nemzetközi Szektorlabda Szövetség oldala

Minden, amit a gombfociról tudni akarsz: szektorlabda, 12 érintéses asztali-labdarúgás, gombfoci

SZEKTORLABDA OB 2023 – VERSENYKIÍRÁS

3 min read

Tárgy: Meghívó
Verseny neve: EGYÉNI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG
Rendező: Budavári Kulturális Nonprofit Kft
Helyszín: Márai Sándor Kulturális Központ (1013 Budapest, I. ker. Krisztina tér 1.)
Időpont: 2023. október 7-8. ( szombat – vasárnap )
Jellege: Egyéni, Tizek Bajnokság pontszerző, ranglista
Verseny levezető: Deme Gyula
Főrendező: Kocsis Gábor
Kategória: A bajnokság első napja „Open” jelleggel indul. A második napon a legjobb tíz versenyző a főágon mérkőzik, emellett kezdetét veszi a kategóriánkénti küzdelem. 
Verseny: Kezdete szombat 10.00 óra, illetve vasárnap 09.00 óra.
Jelentkezni lehet Deme Gyulánál a 06-30/4 055 448 telefonszámon, illetve a demegyula79@gmail.com e-mail címen.
Lebonyolítás: Létszámtól függően csoportbeosztásos selejtező, majd az előzőekben elért pozíciók alapján helyosztó mérkőzések. Ennek pontos közzététele a beérkezett nevezések összesítése után történik meg a www.malsz.hu weboldalon és a facebook közösségi portál MALSZ csoportján keresztül.
Verseny díjazása: A főverseny, a másodosztályú, a harmadosztályú és a minősítés nélküli kategóriák dobogós helyezettjeinek serleg, érem.
Nevezési díj: Egységesen 5000 Ft. Van lehetőség versenynaponként külön nevezés leadására, de a díj nem változik. Játékvezetői hozzájárulás nincs, azonban a bíráskodás az arra történő versenyigazgatói kijelölés esetén kötelező.
Nevezés határideje: 2023. október 4-én 24.00 óra.
Öltözet: Tiszta, ép sportruházat. Sportcipő kötelező!
A verseny a M.A.L.SZ. szabályzóinak figyelembe vételével kerül megrendezésre. A résztvevők tudomásul veszik ezen versenykiírásban, valamint a mellékelt „Házirend” szabályaiban foglaltakat.
A csoporton belüli sorrendet elsősorban a több szerzett pont, pontazonosság esetén pedig az egymás ellen elért eredmény határozza meg. Ha ez döntetlen, akkor a jobb gólkülönbség, újabb egyezőség esetén pedig szétlövés párbaj dönt a továbbjutás sorsáról.
Az esetlegesen felmerülő vitás kérdésekben a Szervezőbizottság dönt. Valamennyi versenyzőnek sikeres felkészülést kívánunk, feltétlenül számítunk a pontos megjelenésre az ünnepélyes megnyitó okán!
Ellátás: Egyénileg, a helyszínen büfé üzemel. Élelmiszer és ital csak ott fogyasztható, a versenyteremben nem! Szeszesital fogyasztása szigorúan tilos!!! Az öltöző helyiségek rendeltetésszerű használata kötelező, a pályák mellé csak a játékfelszerelést lehet behozni. Dohányzás kizárólag a kijelölt helyen lehetséges!
Szálláslehetőség: Önálló módon intézendő.
Minden érdeklődő sportbarátot szeretettel várunk!
Budapest, 2023. szeptember 19.
A Szervezőbizottság nevében: Deme Gyula Versenyigazgató, Kocsis Gábor Főrendező