2024. június 13. csütörtök 03:30

A Magyar és Nemzetközi Szektorlabda Szövetség oldala

Minden, amit a gombfociról tudni akarsz: szektorlabda, 12 érintéses asztali-labdarúgás, gombfoci

Kezdődik a csapatbajnokság!

1 min read

Az egyik szemünk sír, a másik pedig nevet, hiszen még mindig kevesen vagyunk, de mégis, eddig nem látott létszámmal rajtol a 2017. évi 12 érintéses csapatbajnokság.

Az idei csapatbajnokság kicsit másabb lesz, mint az eddigiek. Vagy legalább is szeretnénk, ha másabb lenne. Az egyik helyszín változott, Budapestről Vácdukára került az első forduló, míg az eddig megszokott formában a 2. forduló és az eredményhirdetésre Debrecenben kerül sor.

A másik örömteli hír, hogy két új csapat is kipróbálja magát a 12 érintéses csapatbajnokságban. A Testvériség és a Váci Forte jól ismert, kipróbált gombozókból áll, így a címvédére készülő és jelenleg papíron legerősebb Debreceni SC-nek alaposan fel kell kötnie a nadrágot. Annak ellenére, hogy idén ők is két csapattal jelennek meg. A létszám növekedett, azonban a sajnálatos a történetben, hogy Tiszavasvári és az MTK idén nem indít csapatot.

Ettől függetlenül remek versenyre számíthat mindenki és biztatjuk is az érdeklődőket, hogy jöjjenek el és nézzék meg ezt a játékot.

  1. forduló: 2017.11.12. 10:00. Vácduka – Kultúrház
  2. forduló 2017.12.10. 10:00. Debrecen – Ifiház