2024. március 29. péntek 06:56

A Magyar és Nemzetközi Szektorlabda Szövetség oldala

Minden, amit a gombfociról tudni akarsz: szektorlabda, 12 érintéses asztali-labdarúgás, gombfoci

2020. évi 12 érintéses csapatbajnokság kiírás

2 min read

Kisebb változások lesznek a csapatbajnoki versenykiírásban. Az eddigiektől szokattlan módon, egy hétvége alatt fog lezajlani a csapat OB sorsa. A nevező csapatok számától függően fog kialakulni a lebonyolítás. Augusztus 8-9.-én Debrecenben lesz a verseny. Ha sikerül sok csapatot összehozni, akkor minden csapat játszani fog egymással, ha esetleg kevesebb jön össze, akkor oda-vissza vágós rendszer lesz.

Egy csapat 3 főből és korlátozás nélküli cseréből állhat. Egy klub indíthat több csapatot is, de az év elején leadott nevezésnél érvényes nevek szerepelhetnek az adott csapatban, klubon belüli csere nem lehetséges. A cserét az aktuális mérkőzések kihirdetése előtt kell bejelenteni a lebonyolító felé. Ha egy csapat játékost cserél, azt csak úgy teheti, hogy a csere még nem játszott az aktuális ellenféllel.

Játékos “igazolására” egész évben van lehetőség, de csak olyan versenyző állhat be a csapatbajnokságba, aki az aktuális kiírásban még nem szerepelt egyik csapatban sem.

A csapatbajnokságra a nevezést 2020. augusztus 1-ig lehet leadni. Nevezési díj 10 ezer forint/csapat/év, amelyet a szakágvezetőnek kell kifizetni, a verseny napján, a helyszínen.

Arra kérünk minden részt venni szándékozó csapatot, hogy lehetőségeikhez mérten derüljön ki július végéig, hogy szeretnének-e indulni a csapatbajnokságon. Szeretnénk, ha nem lenne fennakadás a lebonyolításban, illetve a szállásfoglalásban. A szállásigényeket és a nevezést is Kovács Nándornál kell jelezni:

Tel:30/8720472

e-mail:kovacsnandor1974@freemail.hu

messengeren

A versenyeken a nemzetközileg elfogadott szabályok az érvényesek. A nevező csapatoknak kötelező a csapat hovatartozást jelző poló/mez viselése. A versenyen a végső sorrend dobogósait éremmel és serleggel jutalmazzuk.

A szakágra jellemező (megszokott) viselkedési normákat kérjük betartani, azaz mellőzzük a hangoskodást és az alkohol fogyasztást!

Jó játékot és eredményes versenyeket kívánok minden 12 érintéses játékosnak a 2020-es évre!

Verseny ideje és helyszíne: 2020.augusztus 8-9. Debrecen Simonffy u.21 Ifjúsági Ház Debrecen

Kovács Nándor (12 érintéses szakágvezető)