2024. március 28. csütörtök 11:48

A Magyar és Nemzetközi Szektorlabda Szövetség oldala

Minden, amit a gombfociról tudni akarsz: szektorlabda, 12 érintéses asztali-labdarúgás, gombfoci

2019-es Futballárium Egyéni Bajnokság kiírása

2 min read

Tavaly próba jelleggel kipróbáltuk az egyéni bajnokságban a szerzett pontok szerinti rangsorolást. Ez úgy tűnik, járható útnak bizonyul, a helyezések igazságosabban kerülhetnek a helyükre. Reméljük, a tagság legnagyobb örömére fog szolgálni ez a kezdeményezés. Tehát idén is ebben a formában lesz lebonyolítva az egyéni bajnokság. Reméljük, mindhárom forduló megrendezésre kerül majd.

Az egyéni bajnokságra a nevezést 2019. február 6-ig lehet leadni. Nevezési díj 2 ezer forint/fő/forduló, amelyet a rendező klub felé kell megfizetni. Az első fordulót követően is lesz lehetőség nevezést leadni, azonban a nevező számoljon azzal, hogy hátrányból fog indulni. A nevező vállalja, hogy a nevezéssel a nevezési díj megfizetését is rendezi. A nevezési díjat az aktuális forduló napján kell befizetni.

A versenyeken ranglista pontok szerezhetőek.

Időpont Verseny neve Helyszín Rendező
Február 9. Futballárium Egyéni Bajnokság (1/3) Debrecen DSC
Augusztus 17. Futballárium Egyéni Bajnokság (2/3) Budapest MALSZ
November 16-17. Futballárium Egyéni Bajnokság (3/3) Lakitelek Hírös ALSE

A versenyeken a nemzetközileg elfogadott szabályok az érvényesek. Az egyes versenyeken is díjazzuk a helyezetteket (első helyezett serleg, érem; további dobogósok érem), valamint a végső sorrend dobogósait is (serleg és érem). Amint azt korábban megírtuk, a Futballárium Sport Bár támogatja a versenyeinket idén és a végső dobogósok szép ajándékkal gazdagodnak. Ez persze nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy külön díjak kerüljenek kiosztásra, amennyiben a rendező klub szeretné még izgalmasabbá tenni az adott versenyt.

Jó játékot és eredményes versenyeket kívánok minden 12 érintéses játékosnak a 2019-es évre!

Puskás Zoltán szakágvezető